سلام، من راه درستی برای نوشتن یک هدف الهام بخش که ما را در مسیر درست قرار دهد و تأثیر مثبت و قوی برای جهان ارسال کند، نمی دانم. می نویسم اما چیزی پیدا نمی کنم چون معمولا هر چه به ذهنم می رسد می نویسم. چند تا سوال دارم لطفا راهنماییم کنید:
1- کوتاه مدت; اهداف میان مدت و بلند مدت چیست؟ به عنوان مثال: من می خواهم در امتحانات دانشگاه موفق شوم. آیا می توانید برای هر دوره اهداف کوتاه مدت تعیین کنید، به عنوان مثال. هدف من کسب نمره خوب در آزمون آمار هفته آینده است. سپس یک درس دیگر داریم. یا اینکه کل آزمون باید هدف باشد؟
2- آیا باید برنامه مشخصی داشته باشند و جلوی هر هدف زمان مشخصی را در دفتر خود بنویسند؟ مثلا در تاریخ 95/12/30 گوشی مورد علاقه خود را خریداری کنید.
3- من اهداف بزرگی را تعیین می کنم، زیرا قانون قدرتمند است و به خودم می گویم نمی دانم چگونه، اما مطمئنم کائنات به نحوی مرا به آن می رساند. مثلا در شرایط بد مالی و کلی بدهی، 3 ماه دیگر گوشی نو می خواهم. غیرقابل دسترس و اشتباه نیست؟ یا مثلا من دانشجو هستم و وضعیت مالی ام به گونه ای نیست که بتوانم ازدواج کنم اما می خواهم سال آینده با حقوق خوب ازدواج کنم. آیا اشتباه و غیر منطقی نیست؟
4- آیا باید اهدافم را در دفترم بشمارم تا همیشه دنبالم بیایند و آنها را بررسی کنم و در صورت رسیدن به آنها هر کدام را علامت بزنم؟ یا باید بنویسم و جایی بگذارم؟
5- من می خواهم در یکی از بهترین دانشگاه های ایران پذیرش بگیرم. چگونه او را جذب کنم؟ معمولا چون کار می کنم فقط برای درس خواندن می توانم ساعات کارم را کم کنم. کنکورم نزدیکه و در بعضی از دروس پایه خیلی قوی نیستم. استاد گفت یکی از دوستانشان برای کنکور آماده نبود اما توانست وارد پیش نویس قانون شود و قبول شد. من می خواهم از زمان و تلاش خود نهایت استفاده را ببرم و رویای تحصیل در این دانشگاه را محقق کنم. روش صحیح چیست؟
6- گاهی اوقات شکرگزاری را تمرین می کنم و چیزهای مثبت می نویسم. آیا کتاب هدف باید جدا از بقیه تکالیف باشد؟ یا باید همه را با هم بنویسم؟
7- معلم گفت داستان زندگی را که می خواهی بنویس. در راهنمای درونی، معجزه شکرگزاری و قانون جذب ثروت، به ما گفته شده است که این کار را انجام دهید. روش صحیح نوشتن چیست؟ از کجا شروع کنیم و تا کجا پیش برویم؟ چه چیزی را باید درج کنم، لطفاً نکات مهم را بگویید
8- چگونه به چیزهایی که می خواهم ایمان بیاورم گاهی در رویاهایم گم می شوم و تصور می کنم اما وقتی چشمانم را باز می کنم می گویم اگر این اتفاق بیفتد خوب است و به نوعی باورش برایم سخت است؟ اتفاق خواهد افتاد
بعضی چیزها به خاطر شکست های گذشته برای من سخت است، در بعضی موارد شکست. به عنوان مثال: من 2 سال برای کنکور تاخیر دارم. تقصیر من است که خون نخواندم. حالا باورم نمی شود که در یکی از دانشگاه های برتر قبول شده باشم و باید روزی 7 ساعت درس بخوانم.
مثلا امروز که رفتم سر کار به خودم گفتم جای پارک پیدا کنم. چون همیشه شلوغه و پیدا کردن جای پارک سخته، برام غیر ممکن بود و نمیتونستم بپذیرم که پارک کردنش راحته چون همیشه اونجا مشکل دارم و دیر میام. حداقل 20 دقیقه و پارکینگ آسان نیست. در نهایت باورم نمی شد که بتوانم با افکارم جایی پیدا کنم. مطمئناً بعد از 30 دقیقه یک نقطه خوب پیدا شد، اما خیلی دیر و سخت بود.
برای کنکورم هنوز باورم نمی شد که بتونم انجامش بدم و میگم فرصتی نیست شاید سال دیگه بتونم انجامش بدم اما امسال باید قبول بشم و باید قبول بشم.
9. آیا باید عکس های رویایی خود را روی گوشی خود قرار دهید و هر روز به آنها نگاه کنید؟ مثلا هر روز عکس دانشگاه و گوشی و . رو بگردم؟ چه احساسی باید داشته باشم؟ وقتی به عکس ها فکر می کنم و نگاه می کنم قطعاً یک ذوق و حس خوبی دارم، اما چه چیز دیگری؟
چیز دیگری به من بگویید که مرتبط و موثر باشد. احساسی ترین دوران زندگی ام را می گذرانم و باید آن را به بهترین شکل ممکن تجربه کنم.
متشکرم
فاکتورهای مهم برای انتخاب رشته بر اساس تیپ شخصیتی چیست
خواهم ,مثلا ,دانشگاه ,پیدا ,گوشی ,قبول ,عنوان مثال ,باید قبول ,برای کنکور ,بتونم انجامش